Referat

Referat: Kronängs IF - Toarpsalliansen F16

F16-DM
Kronäng F16-Toarpsalliansen F16 1-0 (1-0)
En match med två ansikten. I första halvlek var Kronäng betydligt kvickare i både fötter och tanke. Vi, å andra sidan, hade betydligt svårare att få till ett ordnat spel, utan gick mest på chans. Kronäng tar också ledningen med 1-0 på halvlekens sista spark.
I andra går vi in med betydligt bättre inställning och vinner följdaktligen fler närkamper. Bättre linjer i spelet gör att vi kan pressa ned Kronäng på sin planhalva. Tyvärr har vi inte den sista skärpan och trycket i avsluten, utan närmast ett mål är ett skott i kryssribban. Kronäng skapar några vassa chanser i slutet på matchen när vi trycker på, men kan heller inte få dit bollen.
Matchen slutar med förlust 0-1, och på det stora hela var det väl rättvist. Vi tar med oss andra halvlek som var riktigt bra.