Rävlanda AIS

Referat

Referat: Toarpsalliansen - Rävlanda AIS

Toarpsalliansen - Rävlanda 0-2 (0-2)
Första matchen för året på Målevi som visade sig från sin bästa sida. Kort nyklippt gräs och fint väder. Mycket publik på plats och förväntningarna var höga efter vår fina höstinledning.
Tyvärr orkar vi inte följa upp med med ytterligare en seger. Visserligen började matchen med chanser åt båda håll och hade vi lyckats utnyttja våra lägen, hade det kanske slutat annorlunda. Istället blir det Rävlanda som lyckas bättre att utnyttja sina lägen. Dom spelar också lite rakare, distinktare och med bättre inställning. Efter 24 minuter står det 0-2 och då har ändå Rebecka räddat ett par klara lägen. Sista 15-20 tar vi över mer men antingen så går inte sista passen fram eller också skjuter vi på täckande spelare. 0-2 står sig halvleken ut.
I andra ligger vi på mer och går för reducering. En tidig hörna blir ett bra läge där målvakten får sträcka ut. Men trots ett visst spelövertag blir vi omständliga och har svårt att skapa riktigt farliga lägen. Rävlanda försvarar sig också bra och hotar hela tiden med kontringar. Det blir inga fler mål utan Rävlanda vinner med 2-0.
En tuff och jämn match som egentligen kunde slutat hur som helst. Rävlanda känns dock något hetare idag och är bättre på att ta vara sina chanser. Vi får ladda om till nästa match som är redan på lördag. Då ska vi ge Brämhult en ordentlig match. Vi hoppas på en ordentlig bortaklack på Brämhults IP.