Toarpsalliansen A

Referat

Referat: Brämhults IK - Toarpsalliansen A

Brämhults IK-Toarpsalliansen 2-0 (1-0)
Det är två nervösa lag som kommer ut till premiärmatchen i serien och vi hade innan matchen pratat om att sätta hög press och verkligen se till att Brämhult inte skulle få till sitt kortpassningsspel.
Första 10 minuterna så ligger vi bra i pressen och högt upp i banan. Vi får dock inte till ett eget bra spel och får jaga mycket. Brämhult gör 1-0 i 17 minuten på ett inlägg när de ställer om snabbt. Resten av halvleken får vi jobba mycket i defensiven då Brämhult löper väldigt mycket och byter positioner med varandra och vi orkar tyvärr inte flytta upp laget och sätta hög press.
I pausen pratar vi om att vi måste springa mer, ligga närmare våra markeringar och gå i hårdare i närkamperna. Vi går ut i andra halvlek och spelet ser bättre ut än tidigare ut första 15-20 minuterna. Vi skapar en riktigt bra chans då Evelina sprintar med bollen mot mål ifrån sin kant, men tyvärr skjuter över.Vi får även en chans till att göra 1-1 då Brämhult slarvar med ett hemåtpass, men avslutet går tyvärr utanför. Tyvärr tappar vi pressen igen då vi inte orkar ta upp våra markeringar och på en frispark 20 meter in på vår planhalva gör Brämhult 2-0 via ett långskott.
Brämhult ett bra lag och har ett högre tempo än oss för tillfället. Vi får se till i höst när returmatchen är, att vi är enormt löpstarka och tar revansch för förlusten igår.
Vi tackar all tillrest publik för stödet och laddar om för hemmapremiär mot Göta BK.